top of page

Sök


Surdeg, det otroligt spännande steg 3
Sista steget i processen, första steget in i surdegsbakningens magiska värld!
26 feb. 20202 min läsning
1 kommentar


Surdeg steg 2
I mjöl finns det bakterier, olika sorters jästsvampar, enzymer, stärkelse och mycket mer. När mjöl kommer i kontakt med vatten bryter...
25 feb. 20201 min läsning
0 kommentarer


Surdeg
Vill du baka surdegsbröd hemma?
Då behöver du en surdeg.
Hur gör jag för att starta en surdeg?
Läs inlägget och kolla in filmen
22 feb. 20201 min läsning
0 kommentarer
Att vara en råvara
Vi är alla en del av nånting större, vad vi gör och hur vi beter oss spelar roll.
30 dec. 20192 min läsning
0 kommentarer


Att baka från grunden
Om vad detta slitna uttryck betyder för oss.
1 dec. 20192 min läsning
0 kommentarer


Forntiden är framtiden
Om kulturspannmål och hantverksmjöl.
10 nov. 20193 min läsning
0 kommentarer
Varför tar det sån tid?
Är det tidskrävande och krångligt att baka surdegsbröd?
4 nov. 20192 min läsning
0 kommentarer
Ett surdegsbröd, tack.
Men vad är ett surdegsbröd egentligen?
27 okt. 20192 min läsning
0 kommentarer
Hej internet!
Om industrins fördärv och det magnifika hantverket
21 okt. 20191 min läsning
1 kommentar
bottom of page